Over Almost Home

Bij Almost Home werken we met veel passie en gedrevenheid om dagelijks de juiste match te maken tussen vraag en aanbod. Met bijna 11 jaar ervaring in de vastgoedbranche en persoonlijke service als drijfveer zijn wij gespecialiseerd in huisvesting voor o.a. expats. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van woningeigenaren als het neerkomt op verhuur en beheer. Dit doen wij door het aanbieden van totaalpakketten. 

Almost Home helpt u graag bij de beste investering in Dubai. Dit kunnen wij aanbieden doordat we samenwerken met de grootste vastgoedontwikkelaars. Dubai staat erom bekend een enorme aantrekkingskracht en groei te hebben in de toeristische sector. Het land heeft de snelst groeiende economie in de wereld. 

Wij staan dagelijks voor u klaar. Onze service is gebaseerd op continue dienstverlening om onze klanten zoveel mogelijk te ontlasten. Wij zijn een doelgericht en transparante partner zonder 9 tot 5 mentaliteit. Wij staan met onze expertise graag voor u klaar wanneer dat voor u uitkomt.


Onze totaalpakketten bestaan o.a. uit:

– administratieve zaken, b.v. betaling van gas, water en licht;

– begeleiding van expats om zich te vestigen in Nederland;

– verzorgen van schoonmaakdienst via een vaste externe partij;

– klus service via een vaste externe partij;

– maatwerk omdat elke persoon zijn/haar eigen wensen heeft.

 
Wij snappen dat het vinden van uw nieuwe ‘thuis’ een persoonlijk proces is. Daarom heeft u bij Almost Home altijd te maken met dezelfde contactpersoon. We zijn een doelgericht en transparante partner zonder 9 tot 5 mentaliteit. Wij staan met onze expertise graag voor u klaar wanneer dat voor u uitkomt.