Huuraanbod

Almost Home heeft een groot aanbod van woningen die te huur zijn en wekelijks krijgen wij de allernieuwste huurwoningen die in de verhuur komen. Ben jij geïnteresseerd of op zoek naar een huurwoning? Schijf je dan in en krijg een groot aanbod van huurwoningen direct in je whatsapp zodat je als eerste erbij bent.

Onze inschrijfkosten zijn eenmalig €65 incl. Btw u ontvangt van ons wekelijks de woningaanbod via de whatsapp. Alle woningen die wij aanbieden zijn per direct beschikbaar. Wij hanteren geen wachtlijst!

Onze bankrekening is NL18 ABNA 0588764531 t.a.v. Almost Home, onder vermelding van uw Voor- en achternaam
 
 

Algemene bepalingen

Algemene bepalingen/ toelichting

1. Huuraanvragen kunnen te allen tijde zonder opgaaf van redenen door ALMOST HOME worden geweigerd.
2. De inschrijving is tot en met 6 maanden na inschrijfdatum geldig, tenzij ondergetekende binnen die termijn om handhaving van inschrijving verzoekt.
3. De door de aanvrager verstrekte gegevens worden opgenomen in een persoonsregister en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.
4. Indien er een overeenkomst tot stand komt, rekenen wij eenmalig als kosten een volledige maand huur exclusief 21% BTW.
5. Wij berekenen bij het inschrijven €65,00 inclusief BTW aan inschrijfkosten.
6. Indien er na de eerste bezichtiging binnen 7 dagen een overeenkomst tot stand komt, ontvangt u eenmalig €65,00 korting.
 

Inschrijf formulier

    Maximaal budget*

    Geboorte datum

    Geboorteplaats

    Onderwerp

    Ik heb de algemene bepalingen gelezen*