Investeren in Dubai

Waar kan je beter investeren dan in Dubai?

Zonder zorgen investeren in Dubai vastgoed doet u het beste met een Nederlandse makelaar die connecties heeft met de grootste vastgoed ontwikkelaars van Dubai. U spreekt dezelfde taal en misverstanden worden zo voorkomen.

Investeren in onroerend goed is een bekende investering in Dubai. De dichtstbevolkte stad van de VAE is sinds 2002 uitgegroeid tot een vastgoed beleggingsbestemming. Wij zijn regelmatig te vinden in Dubai waar wij langs verschillende vastgoed ontwikkelaars gaan om te bespreken wat het beste is voor onze klanten. Zo kijken we naar de locatie, het project maar ook financieel nemen wij alles onder de loep zodat u zorgeloos kan investeren.

De meest effectieve manier om te investeren in Dubai is natuurlijk in residentiële projecten? Huurinkomsten in Dubai bieden beleggers een interessant financieel perspectief. In 2017 waren er 69.000 vastgoedtransacties voor een totaal van meer dan AED 285 miljard in Dubai. In 2016 waren er 41.766 transacties ter waarde van 259 miljard AED.

Al met al, investeren in Dubai is erg lucratief en erg veilig.

 

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd en wil je graag met ons samen kijken naar de mogelijkheden? Vul dan dit formulier in en we maken zo snel mogelijk een afspraak met jou.

    Investeren:

    Privegebruik: